Tuesday, December 7, 2010

Echantingbeauty's december aanbiedingen & Veiling This post will be in Dutch, because it's about a Dutch auction for charity. Sorry peeps!

De meeste onder jullie zullen Enchanting Beauty wel kennen van de webshop Enchantra.
Enchanting Beauty post ELKE dag van december een speciale aanbieding die alleen DIE dag geld in de webshop. Er zitten echt fantastische dingen tussen, zoals bv vandaag : Sugarpill Pressed eyeshadows voor maar 8,95 euro!
Dus zorg ervoor dat je elke dag even op Enchanting Beauty kijkt!

De veiling:
Enchantra is niet zomaar een webshop zoals zo vele anderen. Nee, Enchantra geeft graag cadeautjes weg. En niet alleen door gave aanbiedingen voor hun klanten, maar ook door een goed doel te steunen, zodat andere mensen die het minder hebben, ook eens verwend kunnen worden.
Dit jaar gaat de opbrengst naar KDC De Zonnehof.

Lees hieronder wat Enchanting  Beauty er zelf over schreef:
 
Wat als een redelijk klein idee begon is al snel uit de hand gelopen. Oorspronkelijk wilden we een aantal van de gewilde Kerst geschenksets van China Glaze veilen, maar het is iets meer geworden…
We hebben namelijk van verschillende bedrijven en bloggers extra producten gekregen om te veilen om zo een nog hogere opbrengst te realiseren.
Luxe parfumerie en drogisterij Fassaert uit Goes heeft diverse geuren (o.a. Bvlgari, Celine Dion en DKNY) en en luxe reistassen beschikbaar gesteld.
Edwin van Tilroe Optiek te Vlissingen heeft een Esprit Zonnebril beschikbaar gesteld.
Joke van Het Kralenparadijs te Hansweert heeft een chique ketting met glaskralen en Swarovski beschikbaar gesteld.
Caroline van Indewatten heeft een mooie zilveren armband met edelsteen toegezonden

Michelle van The Laquerfiles heeft haar stash opgeruimd en heeft een aantal mooie nagellakken ingebracht waaronder Essie, Zoya en een Ciaté Paint Pot.
Een mooie verrassing waar ze bij De Zonnehof ook heel erg blij mee waren toen we ze vertelden over de extra inbreng.
Oorspronkelijk wilden we de veiling hier op het blog laten lopen, maar met zoveel productenis dat niet overzichtelijk te houden. Daarom hebben we besloten om de producten via Marktplaats aan te bieden. Zou kunnen jullie heel makkelijk zien welke producten er allemaal zijn en kunnen wij het overzicht op de biedingen houden.

En dan nu de spelregels;
- Je kunt via deze link direct het productoverzicht op Marktplaats bekijken en op ieder product afzonderlijk bieden
- Biedt alleen als je ook echt van plan bent om het product te kopen
- Bieden is exclusief verzendkosten

- Wanneer je op meerdere producten biedt en je meerdere producten “wint” kunnen deze samen worden verzonden. Je betaalt dus nooit meer dan €6.75 aan verzendkosten
- De veiling loopt tot dinsdag 21 december 12.00 uur. Indien we de betaling van de winnende bieders deze dag nog ontvangen worden de gewonnen producten uiterlijk woensdag 22 december verzonden. Ontvangen we de betaling laten worden de gewonnen producten pas na de Kerstdagen verzonden.Dus ga allemaal snel bieden!

1 comment:

  1. Wat een leuke actie :D.
    Ben helaas een beetje blut, dus ga zelf niet bieden.

    ReplyDelete